Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο τόπος μας χρειάζεται Δήμαρχο και όχι κομματάρχη καρεκλοκένταυρο.

Η κατάκτηση του Νέου Δήμου Επιδαύρου δε θέλουμε να γίνει το τρόπαιο του κομματικού ανταγωνισμού για τη διαχείριση της εξουσίας.
Χρειαζόμαστε Δήμαρχο και όχι επίδοξους κομματικούς σωτήρες. 
Χρειαζόμαστε Δήμαρχο καθαρό, με  γνώση, τόλμη ,αγωνία για τη μοίρα του τόπου μας και αφοσίωση .
Χρειαζόμαστε Δήμαρχο με όραμα.
Χρειαζόμαστε Δήμαρχο που να ενώνει τις τοπικές κοινωνίες και όχι να τις διχάζει.
Δε θέλουμε Δήμαρχο που το μόνο του μέλημα είναι να βαφτεί ο χάρτης της περιοχής μας με κάποιο χρώμα το βράδυ των εκλογών.
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τα κομματικά χρίσματα παριστάνοντας τις λευκές περιστερές δεν έρχονται, αλλά επανέρχονται ως μεσσίες για να σώσουν τον τόπο, σε μία εποχή που είμαστε όλοι μάρτυρες της διαφθοράς, της αδιαφάνειας, των πελατειακών σχέσεων και της κακής τους πολιτικής σε οποιοδήποτε πόστο κι αν κατείχαν. 
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι έχουν πλέον πολύ μεγάλη ευθύνη όσον αφορά τη στελέχωση των ψηφοδελτίων τους, αφού οι δημότες απαιτούν τον αποκλεισμό όσων δεν στάθηκαν στο ύψος των καθηκόντων τους, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να αλλάξουν όλο το σκηνικό με νέους και άφθαρτους, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο από ονόματα που έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με τα κοινά, όπου στο άκουσμα τους προκαλούν ανατριχίλα από την κάκιστη διαχείριση.
Τα τελευταία χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρατηρείται τάση αλλαγής των προτιμήσεων της εκλογικής βάσης. 
Οι πολίτες επιλέγουν για δημάρχους, ανεξάρτητους υποψηφίους, που είναι πιο κοντά σε αυτούς και πιο μακριά από κομματικούς χώρους (αν όχι ιδεολογικά, τουλάχιστον πρακτικά), οι οποίοι διώχνουν τα «λαμόγια», τους «παρατρεχάμενους» και τους «κομματικούς κωλοτούμπες».
 Γι αυτό επιλέγουμε Δήμαρχο με γνώμονα, όχι μόνο για το καλό των προσδοκιών μας, αλλά για το καλό του τόπου μας.



ίων ξυπολιάς


.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: