Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ 
 ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ 
ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ

Με απόλυτη επίγνωση των ευθυνών, των δυσκολιών και της προοπτικής ταυτόχρονα δηλώνω ότι κατέρχομαι στιςΔημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 ως επικεφαλής ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού στο νεοσύστατο Δήμο Επιδαύρου με στόχο την οργάνωση και την οικοδόμηση του νέου Δήμου.
Διαθέτω τη γνώση, την εμπειρία και το πάθος για την υπηρέτηση του Καλλικρατικού Δήμου Επιδαύρου. Αγαπώ αυτόν τον τόπο και υπερασπίστηκα ξεκάθαρα την ιδέα και την προοπτική της συνένωσης των Δήμων Ασκληπιείου και Επιδαύρου διαγράφοντας τοπικισμούς και αντιπαλότητες. Συνεργάστηκα άψογα με το Δήμο Επιδαύρου και μαζί καταφέραμε τη διάσωση του ενιαίου πλέον Δήμου μας όταν άλλοι συνυποψήφιοί μου σήμερα είχαν συμβιβαστεί ή και υποστήριζαν την ένταξή μας στο Δήμο Ναυπλίου. Χαίρομαι βέβαια που σήμερα εκδηλώνουν την επιθυμία να διοικήσουν τον ενιαίο Δήμο Επιδαύρου, γιατί έτσι δικαιώνουν την επιλογή των εν ενεργεία Δημοτικών αρχών και αναγνωρίζουν το πολιτικό τους λάθος.


Οι αρχές μου θα παραμείνουν αταλάντευτες: Διαφάνεια, συμμετοχή, λογοδοσία, δικαιοσύνη και αξιοκρατία. Ο πολίτης θα αντιμετωπίζεται με γνώμονα το δίκαιο του αιτήματός του και όχι με βάση τη στάση του στις επερχόμενες εκλογές. Ο ρεβανσισμός, ο κομματισμός και η λογική των δικών μας παιδιών δεν έδωσαν προοπτική στη χώρα, στους Δήμους, στη Δημόσια Διοίκηση και δε χωρούν στη δική μου λογική. Έτσι πορεύτηκα μέχρι σήμερα και έτσι θα συνεχίσω.
Γνωστοποιώ ότι όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα (Τοπικές Κοινότητες πλέον) θα αντιμετωπίζονται δίκαια, θα χρηματοδοτούνται οι ανάγκες τους και θα επιλύονται τα προβλήματά τους όπως ακριβώς έκανα ως Δήμαρχος του Δήμου Ασκληπιείου.
Καλώ, λοιπόν, όλους τους Δημότες του Ενιαίου Δήμου Επιδαύρου να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια και να συμμετάσχουν στον κοινό αγώνα για το καλό του τόπου μας. Κυρίως καλώ τους νέους και τις γυναίκες να βγουν από την παθητικότητα και να διεκδικήσουν μια καλύτερη προοπτική για αυτούς και το μέλλον του τόπου τους. Τους έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία, για να αποτινάξουν τον επαγγελματισμό στο πολιτικό σύστημα και με τις φρέσκιες ιδέες τους να χαράξουν νέα προοπτική και ελπιδοφόρο μέλλον.

Λυγουριό, 30-8-2010

Με τιμή

Χρήστος Τσακαλιάρης
Δήμαρχος Ασκληπιείου
και υποψήφιος Δήμαρχος
του Δήμου Επιδαύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: